Samsung Galaxy S10

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera 16MP

 • Memorie RAM 8GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy S10
 • Samsung Galaxy S10
 • Samsung Galaxy S10
  Çmimi përfshin TVSH
 • 111900 00 Lekë

 • 82400 00 Lekë

 • Sasi e limituar