Samsung Galaxy Note 10+

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 16MP, depth vision

 • Ekrani 6.8"

 • Memorie e brendshme 256GB

 • Memorie RAM 12GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy Note 10+
 • Samsung Galaxy Note 10+
 • Samsung Galaxy Note 10+
  Çmimi përfshin TVSH
 • 135900 00 Lekë

 • 133200 00 Lekë

 • Sasi e limituar