Samsung Galaxy J6 2018

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 5.6"

 • Kamera 13MP

 • Memorie RAM 3GB

 • Garanci e përjetshme

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy J6 2018
 • Samsung Galaxy J6 2018
 • Samsung Galaxy J6 2018
  Çmimi përfshin TVSH
 • 22900 00 Lekë

 • 21900 00 Lekë

 • Në gjendje