Samsung Galaxy J5

Eksperience e shkelqyer me nje super Smartphone

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekran 5”

 • Kamera 13 MP

 • Android OS

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy J5
 • Samsung Galaxy J5
 • Samsung Galaxy J5
  Çmimi përfshin TVSH
 • 24600 00 Lekë

 • Në gjendje