Samsung Galaxy J4+ Gold

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.0"

 • Kamera 13MP

 • Memorie e brendshme 32GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Samsung Galaxy J4+ Gold
 • Samsung Galaxy J4+ Gold
 • Samsung Galaxy J4+ Gold
  Çmimi përfshin TVSH
 • 19900 00 Lekë

 • 18900 00 Lekë

 • Sasi e limituar