Samsung Galaxy J330F Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 13MP

 • Ekrani 5"

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Samsung Galaxy J330F Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 23500 00 Lekë

 • 17900 00 Lekë

 • Në gjendje