Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Memorje e brendshme 8GB

 • Kamera 8MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )
 • Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )
 • Samsung Galaxy J3 2016 LTE (J320F )
  Çmimi përfshin TVSH
 • 16900 00 Lekë

 • Në gjendje