Samsung Galaxy A70

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.7"

 • Memorie e brendshme 128GB

 • Kamera parësore Triple 32MP/8MP/5MP

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +2GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A70
  Çmimi përfshin TVSH
 • 39900 00 Lekë

 • Sasi e limituar