Samsung Galaxy A51 Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP

 • Memorie 128GB

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy A51 Black
 • Samsung Galaxy A51 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 40900 00 Lekë

 • 39500 00 Lekë

 • Produkt i shitur

 • Shto në shportë