Samsung Galaxy A50

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.4"

 • Kamera 25MP

 • Memorie 128GB

 • Memorie RAM 4GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +2GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A50
 • Samsung Galaxy A50
 • Samsung Galaxy A50
  Çmimi përfshin TVSH
 • 33600 00 Lekë

 • 32100 00 Lekë

 • Sasi e limituar