Samsung Galaxy A5 (A510F)

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Memorie e brendshme 16GB

 • Memorie RAM 2GB

 • Kamera 13MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A5 (A510F)
 • Samsung Galaxy A5 (A510F)
 • Samsung Galaxy A5 (A510F)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 27900 00 Lekë

 • Në gjendje