Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)

Ideal për ditë me shi!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Kamera dytësore 16MP

 • Rezistent ndaj ujit

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
 • Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
 • Samsung Galaxy A5 2017 (A520F)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 46900 00 Lekë

 • 22300 00 Lekë

 • Sasi e limituar