Samsung Galaxy A40

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 5.9"

 • Kamera parësore 25MP

 • Memorie 64GB

 • VoLTE

 •  

   

   

   

   

   

   

  Samsung Galaxy A40
 • Samsung Galaxy A40
  Çmimi përfshin TVSH
 • 23900 00 Lekë

 • Në gjendje