Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Kamera 13MP

 • Memorie e brendshme 16GB

 • Android OS V5.1.1

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)
 • Samsung Galaxy A3 2016 (LTE)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 20900 00 Lekë

 • 12400 00 Lekë

 • Në gjendje