Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )

Bateri që zgjat!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Bateri që zgjat

 • Memorie 16GB

 • Kamera parësore 13MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )
 • Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )
 • Samsung Galaxy A3 2017 (A320F )
  Çmimi përfshin TVSH
 • 30900 00 Lekë

 • 18100 00 Lekë

 • Në gjendje