Samsung Galaxy A21s Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.5"

 • Kamera Quad 48MP, 8MP, 2MP, 2MP

 • Memorie 64GB

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +2GB/12 muaj
  Samsung Galaxy A21s Black
 • Samsung Galaxy A21s Black
 • Samsung Galaxy A21s Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 27990 00 Lekë

 • Sasi e limituar