Samsung A50

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 6.4"

 • Kamera parësore 25MP

 • Memorie e brendshme 128 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  Samsung A50
 • Samsung A50
 • Samsung A50
  Çmimi përfshin TVSH
 • 42900 00 Lekë

 • 40755 00 Lekë

 • Sasi e limituar