Ora MyKid

Qëndroni në kontakt me fëmijën tuaj në çdo kohë!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Sensor me prekje

 • Lidhje 3G GSM

 • 30 orë pune

 • Garanci e përjetshme

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -25% ULJE
  Ora MyKid
 • Ora MyKid
  Çmimi përfshin TVSH
 • 9900 00Lekë

 • Sasi e limituar