Samsung Galaxy Note 9

Superfuqia Note!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 12MP, dual rear

 • Ekrani 6.4"

 • Memorie RAM 6GB

 • Garanci e përjetshme

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    + 5GB falas
  Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy Note 9
 • Samsung Galaxy Note 9
  Çmimi përfshin TVSH
 • 124900 00 Lekë

 • 118600 00 Lekë

 • Sasi e limituar