Nokia Asha 501

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekran 3"

 • RAM 64MB

 • Memorie 128mb

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -33% ULJE
  Nokia Asha 501
  Çmimi përfshin TVSH
 • 2600 00 Lekë

 • Sasi e limituar