Nokia 3310

Ngjyra në dispozicion: Blu & Gri

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Lidhje 2G

 • Kamera parësore 2MP

 • Memorie 16MB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    OFERTË
  Nokia 3310
 • Nokia 3310
 • Nokia 3310
  Çmimi përfshin TVSH
 • 7500 00 Lekë

 • 7400 00 Lekë

 • Sasi e limituar