Nokia 6.2

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera Triple 16,8,5 MP

 • Memorie e brendshme 32 GB

 • Memorie RAM 3 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

  Nokia 6.2
  Çmimi përfshin TVSH
 • 28700 00 Lekë

 • Sasi e limituar