Nokia 3310 3G

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekrani 2.4"

 • Kamera 2MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Nokia 3310 3G
 • Nokia 3310 3G
  Çmimi përfshin TVSH
 • 6700 00 Lekë

 • 6100 00 Lekë

 • Në gjendje