Nokia 2 2017

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekrani 5"

 • Kamera 8MP

 • Memorie RAM 1GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Nokia 2 2017
 • Nokia 2 2017
  Çmimi përfshin TVSH
 • 10500 00 Lekë

 • 9900 00 Lekë

 • Sasi e limituar