MyKid Junior

Gjenerata e re e orës MyKid!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekran me prekje 1.4"

 • Video thirrje\Telefonata\SMS

 • GPS\Zona sigurie\SOS

 • Lojëra\Smileys

  Çmimi përfshin TVSH
 • 13900 00 Lekë

 • 11900 00 Lekë

 • Sasi e limituar