Motorola Moto G LTE (XT1072 )

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Memorie e brendshme 8GB

 • Memorie RAM 1GB

 • Regjistrim video me stereo sound

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Motorola Moto G LTE (XT1072 )
 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )
 • Motorola Moto G LTE (XT1072 )
  Çmimi përfshin TVSH
 • 10300 00 Lekë

 • 6500 00 Lekë

 • Në gjendje