MLS Easy TS 4G iQL280

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 2.8"

 • Kamera 8 MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  MLS Easy TS 4G iQL280
 • MLS Easy TS 4G iQL280
 • MLS Easy TS 4G iQL280
  Çmimi përfshin TVSH
 • 11500 00 Lekë

 • 8700 00 Lekë

 • Sasi e limituar