Microsoft Lumia 640 LTE

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Bateri 2500 mAh

 • Ekran 5"

 • Memorie e brendshme 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Microsoft Lumia 640 LTE
 • Microsoft Lumia 640 LTE
  Çmimi përfshin TVSH
 • 6900 00 Lekë

 • 4400 00 Lekë

 • Në gjendje