LG K8

LG K8

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 8MP

 • Memorie RAM 1.5GB

 • Memorie e brendshme 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  LG K8
 • LG K8
  Çmimi përfshin TVSH
 • 16900 00 Lekë

 • Sasi e limituar