LG H525 G4C

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Memorje e brendshme 8GB

 • Memorje RAM 1GB Snapdragon

 • Bateri 2540 mAh

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  LG H525 G4C
 • LG H525 G4C
 • LG H525 G4C
  Çmimi përfshin TVSH
 • 10400 00 Lekë

 • 3100 00 Lekë

 • Produkt i shitur

 • Shto në shportë