iPhone 7, Jet Black (128GB)

iPhone më i mirë deri tani!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekran 4.7"

 • Kamera 12MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  iPhone 7, Jet Black (128GB)
 • iPhone 7, Jet Black (128GB)
 • iPhone 7, Jet Black (128GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 78900 00 Lekë

 • 59900 00 Lekë

 • Sasi e limituar