iPhone 11 i zi (64GB)

Gjithçka në masën e duhur!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Dual Kamera 12MP

 • Ekrani 6.1"

 • RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  iPhone 11 i zi (64GB)
 • iPhone 11 i zi (64GB)
 • iPhone 11 i zi (64GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 96900 00 Lekë

 • Sasi e limituar