iPhone XR i kuq (64GB)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 12MP

 • Ekrani 6.1"

 • RAM 3GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  iPhone XR i kuq (64GB)
 • iPhone XR i kuq (64GB)
 • iPhone XR i kuq (64GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 98000 00 Lekë

 • 91900 00 Lekë

 • Sasi e limituar