iPhone X Gri Kozmike (64GB)

Thuaji ç’kemi të ardhmes!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Dual Kamera 12MP

 • Memorie RAM 3GB

 • CPU Hexa-core 2.39 GHz

 • iOS 11.1

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    - 5% ULJE
  iPhone X Gri Kozmike (64GB)
 • iPhone X Gri Kozmike (64GB)
 • iPhone X Gri Kozmike (64GB)
 • iPhone X Gri Kozmike (64GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 147900 00 Lekë

 • 145900 00 Lekë

 • Sasi e limituar