iPhone SE Gri Kozmike (16GB)

Një hap i vogël prej gjigandi!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekran 4”

 • Kamera 12MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  iPhone SE Gri Kozmike (16GB)
 • iPhone SE Gri Kozmike (16GB)
 • iPhone SE Gri Kozmike (16GB)