iPhone SE 64GB RED

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 12MP

 • Kamera dytësore 7MP

 • Ekrani 4.7"

 • Memorie 64GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  iPhone SE 64GB RED
 • iPhone SE 64GB RED
  Çmimi përfshin TVSH
 • 65600 00 Lekë

 • Sasi e limituar