iPhone SE 256GB Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 12MP

 • Kamera dytësore 7MP

 • Ekrani 4.7"

 • Memorie 256GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +5GB/12 muaj
  iPhone SE 256GB Black
 • iPhone SE 256GB Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 89200 00 Lekë

 • Sasi e limituar