iPhone 8 Plus Gri Kozmike (256GB)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Dual Kamera 12MP

 • Ekrani 5.5"

 • RAM 3GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -7% ULJE
  iPhone 8 Plus Gri Kozmike (256GB)
 • iPhone 8 Plus Gri Kozmike (256GB)
 • iPhone 8 Plus Gri Kozmike (256GB)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 137900 00Lekë

 • Sasi e limituar