Huawei Y6

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Kamera 8MP

 • Memorie e brendshme 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Huawei Y6
 • Huawei Y6
  Çmimi përfshin TVSH
 • 12600 00 Lekë

 • Sasi e limituar