Huawei Y3

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekrani 4"

 • Kamera 5MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Huawei Y3
 • Huawei Y3
  Çmimi përfshin TVSH
 • 6800 00 Lekë

 • 4000 00 Lekë

 • Sasi e limituar