Huawei P8 Lite

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekrani 5"

 • Kamera 13MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Huawei P8 Lite
 • Huawei P8 Lite
 • Huawei P8 Lite
  Çmimi përfshin TVSH
 • 14600 00 Lekë

 • 7500 00 Lekë

 • Sasi e limituar