HTC One (M8)

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Ekran 5"

 • RAM 2GB

 • Memorie 16GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -36% ULJE
  HTC One (M8)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 49000 00 Lekë

 • Sasi e limituar