HTC Desire 620 (LTE)

Performancë premium

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • RAM 1GB

 • Kamera 8MP

 • Memorie e brendshme 8GB

 • Open Box

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    -55% ULJE
  HTC Desire 620 (LTE)
 • HTC Desire 620 (LTE)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 15900 00Lekë

 • Sasi e limituar