Alcatel Pop 4 5” (4G)

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Kamera 8MP

 • RAM 1GB

 • Bateri 2500mAh

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Alcatel Pop 4 5” (4G)
 • Alcatel Pop 4 5” (4G)
  Çmimi përfshin TVSH
 • 9900 00 Lekë

 • Sasi e limituar