Alcatel Pixi 4 6”

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Memorie e brendshme 8GB

 • Kamera 8MP

 • Lidhje 4G

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +3GB/12 muaj
  Alcatel Pixi 4 6”
 • Alcatel Pixi 4 6”
 • Alcatel Pixi 4 6”