Alcatel Idol 4

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • + VR dhuratë

 • Memorie e brendshme 16GB

 • Kamera 13MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Alcatel Idol 4
 • Alcatel Idol 4
  Çmimi përfshin TVSH
 • 19900 00 Lekë

 • 10100 00 Lekë

 • Në gjendje