Alcatel Idol 3 5.5

Pajisje Open Box

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Open Box

 • Kamera 13MP

 • Ekran 5.5"

 • Memorie RAM 2GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Alcatel Idol 3 5.5
 • Alcatel Idol 3 5.5
  Çmimi përfshin TVSH
 • 15900 00 Lekë

 • 8200 00 Lekë

 • Sasi e limituar