Alcatel 1S

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 5.5"

 • Memorie e brendshme 32 GB

 • Kamera parësore 13 MP

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Alcatel 1S
 • Alcatel 1S
 • Alcatel 1S
  Çmimi përfshin TVSH
 • 12900 00 Lekë

 • 10900 00 Lekë

 • Në gjendje