Tesla 3.3

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Shoqërohu

Karakteristikat kryesore

 • Ekrani 5"

 • Kamera 8MP

 • Memorie 8GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +2GB/12 muaj
  Tesla 3.3
 • Tesla 3.3
  Çmimi përfshin TVSH
 • 9400 00 Lekë

 • Sasi e limituar