1-10 nga 12 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Mi A2 Lite

  Xiaomi Mi A2 Lite
  • Ekrani 5.8"
  • Kamera parësore 12MP
  • Memorie e brendshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10+

  Samsung Galaxy S10+
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10e

  Samsung Galaxy S10e
  • Ekrani 5.8"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S8 (64GB)

  Samsung Galaxy S8  (64GB)
  • Kamera 12MP, video 4K
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 79900 00 Lekë

  • 68900 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Samsung Galaxy J6 2018

  Samsung Galaxy J6 2018
  • Ekrani 5.6"
  • Kamera 13MP
  • Memorie RAM 3GB
  • Garanci e përjetshme
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • iPhone 7, Jet Black (128GB)

  iPhone 7, Jet Black (128GB)
  • Open Box
  • Ekran 4.7"
  • Kamera 12MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy J4+ Gold

  Samsung Galaxy J4+ Gold
  • Ekrani 6.0"
  • Kamera 13MP
  • Memorie e brendshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy J4+ Magenta

  Samsung Galaxy J4+ Magenta
  • Ekrani 6.0"
  • Kamera 13MP
  • Memorie e brendshme 32GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

  • Çmimi përfshin TVSH
  • 19900 00 Lekë

  • 18905 00 Lekë

  • Produkt i shitur

  • Shto në shportë
 • Xiaomi Redmi Go

  Xiaomi Redmi Go
  • Ekrani 5.0"
  • Kamera 8 MP
  • Memorie e brendshme 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu